Strojky na těstoviny
Strojek na těstoviny - ideální pro skládání vlastních těstovin
Lahodné těstoviny dostupné pouze v restauraci? Ne - právě tolik variant těchto oblíbených pokrmů lze připravit doma. K tomu je zapotřebí správné vybavení. Může to být elektrický strojek na těstoviny nebo ruční strojek na těstoviny. Zapojte se do práce v kuchyni a vytvářejte skvělé pokrmy z těstovin s kvalitním strojkem na těstoviny.
Strojek na těstoviny na zakázku - různé typy pro různé druhy těstovin
Výroba vlastních těstovinových pokrmů je zábavná. Díky funkčnímu příslušenství se operace provádějí snadno. Existují různé verze. Než začnete uvažovat o koupi strojku na těstoviny, musíte si ujasnit, zda je správnou volbou ruční nebo elektrický strojek. Typy strojů na výrobu těstovin: ručně ovládané stroje, elektricky poháněné verze a plně automatické stroje.
Ručně ovládaný stroj je předurčen k rychlému zpracování rovnoměrně uhněteného těsta. Pomocí vloženého válečku můžete bez námahy vyválet hladké a rovnoměrné pláty těsta. Na jejich základě se vyrábějí všechny druhy těstovin. Obecná rada: pokud těsto před válením posypete dostatečným množstvím mouky, nebude se lepit na vál - což usnadní i jeho pozdější čištění. Tento typ stroje je vhodný pro plněné těstoviny.
Pokud chcete připravovat větší množství těstovin, přicházejí v úvahu elektrické spotřebiče. Chcete například, aby si celá vaše rodina a přátelé pochutnávali na těstovinách - několikrát týdně? V tomto případě se může vyplatit elektrický strojek na těstoviny - stejně jako při přípravě těstovin na večírky.
To může být odpověď na následující otázku: Jaký strojek na těstoviny si mám koupit? Nejlepší strojek na těstoviny je pravděpodobně ten, který vyhovuje vašim potřebám.
Kvalita, design a funkce - výběr nejlepšího strojku na těstoviny
Jaké funkce má kvalitní strojek na těstoviny, abyste mohli snadno zpracovávat čerstvé těsto? Upřednostňuje se chromovaný ocelový plech nebo pouzdro z nerezové oceli. Stabilní stolní svorky nebo upínací patky s velkým rozpětím zajišťují bezpečnou polohu na stole a poskytují bezpečnost.
Mezi další vlastnosti strojků na těstoviny patří válečky z nerezové oceli a dřevěná rukojeť. Oboustranný nástavec ve dvou šířkách je ideální pro přípravu nudlí, jako jsou fettuccine (6,5 mm) a tagliatelle (2,0 mm). Nastavitelné hnětací válce s různou tloušťkou jsou optimální pro rovnoměrné a hladké pláty těsta. Lze z něj připravit celé pláty těsta na cannelloni, lasagne, ravioli a další plněné těstoviny. Nerezová ocel má nejen ušlechtilý design, ale také snadnou údržbu.