Ponorný vařič
Levné pomalé hrnce pro šetrnou přípravu chutných jídel
Pomalé vaření se stalo skutečným trendem v moderní a zdravé kuchyni. Přestože profesionální kuchaři již dlouho chválí pomalý hrnec, stále více amatérských kuchařů si tento moderní spotřebič oblíbilo. Pokud chcete i vy naskočit na vlnu zdravé přípravy jídla, náš internetový obchod se zastaví za vás. Tento portrét pomalého vaření vám ukáže, kudy může vést cesta.
Co je to pomalý hrnec?
Jedná se o kompaktní spotřebič, který šetrně vaří potraviny. V pomalém hrnci můžete zpracovávat například maso a zeleninu, ale také ryby. Pomalý proces ohřevu zachovává v potravinách důležité živiny. Totéž platí pro intenzitu chutí, které se s každým soustem na jazyku mimořádně silně rozvinou. Pomalé vaření navíc nevyžaduje téměř žádnou dobu přípravy. Stačí nakrájet všechny ingredience, uzavřít je do vakuového sáčku a vložit do hrnce. Nasaďte poklici, nastavte teplotu a dobu vaření a můžete začít! Zatímco pomalý hrnec pracuje, můžete se několik hodin věnovat jiným činnostem. Zařízení pracuje zcela autonomně bez jakéhokoli dalšího zásahu. Rozvařená zelenina je minulostí.
Pomalý hrnec v různých verzích
Jednotky jsou k dispozici v mnoha velikostech a s různými výkony. Zatímco kompaktní spotřebiče jsou vhodné pro jednotlivce, seniory a páry, jiné mají prostor pro krmení celé devítičlenné rodiny. Různá zařízení se navíc liší svou energetickou účinností. Zde se vyplatí podívat se na příkon a energetický štítek. Dobu vaření lze nastavit v různě velkých krocích. Kromě toho mají některé varné vložky speciální nepřilnavý povrch. Neméně důležité jsou funkce, jako je vhodnost pro mytí v myčce nádobí a analogové a digitální displeje.
Rady pro nákup pomalých hrnců - jak najít ideální model
Pokud chcete do kuchyně stylový spotřebič s elegantním ovládacím panelem, je dobrou volbou spotřebič s dotykovým panelem. Pro úplnou ochranu proti korozi používejte nejlépe pomalý hrnec z nerezové oceli. Pokud chcete díly mýt v myčce, je nutné, aby byly vhodné pro mytí v myčce. Pokud dáváte přednost přípravě jídel na celý týden, doporučujeme zvolit rodinný spotřebič s objemem až 7,5 litru. Pokud ještě nemáte vakuový hrnec, jednoduše si pro své první pomalé vaření vyberte praktickou sadu hrnce a vakuového hrnce.